close
Media

Άγριες μέλισσες: Η Θεοδοσία διασύρει τη Λενιώ στο Διαφάνι (Photos)
Άγριες μέλισσες: Η Θεοδοσία είναι αποφασισμένη να μην αφήσει την Ελένη να της πάρει τον Λάμπρο.

Έτσι, αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού πως προσπάθησε να της ξελογιάσει τον άντρα και όλες της επιτίθενται. Παράλληλα, ο Δούκας δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Λευτέρη αλλά και να δολοφονήσουν τον Κυπραίο.

Η Ελένη συγκρούεται με τον Δούκα. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τις συνέπειες, καθώς λίγο αργότερα έρχεται αντιμέτωπη με ένα πλήθος συγχωριανών της, όταν, παρακινούμενοι από τον Δούκα και τον Τόλλια, της δείχνουν την οργή τους.

 

Παράλληλα, ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στη Δρόσω πως αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν ένα επιπόλαιο λάθος και τη συμβουλεύει να τον ξεχάσει. Από την άλλη, η Ανέτ εξομολογείται στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από αυτήν και τον Δούκα. Αργότερα, η ίδια ανακοινώνει στον τελευταίο την απόφαση της να πει την αλήθεια στον Μιλτιάδη για την πλαστή διαθήκη του πατέρα τους και αυτός της δηλώνει πως, αν το κάνει, θα πρέπει να φύγει από το σπίτι του.

 

Την ίδια ώρα, την Παγώνα την πιάνουν ξαφνικά οι πόνοι, και γεννάει με τη βοήθεια της Ρίζως, του Τόλλια και του Προύσαλη. Την επόμενη μέρα, ο Μελέτης αποκαλύπτει τις υποψίες του στον Δούκα πως ο βοσκός είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου και εκείνος θέλοντας να του κλείσει το στόμα για πάντα δίνει εντολή να τον σκοτώσουν.

Την άλλη μέρα, ο Λευτέρης εντοπίζεται νεκρός και το χωριό συγκλονίζεται από την είδηση του θανάτου του. Κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτα, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια πως κινδυνεύει και ο ίδιος. Ωστόσο, αποφασίζει να μη φύγει από το Διαφάνι και να αντιμετωπίσει ακόμη μία φορά τον Δούκα.
Η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον αδελφό της Μιλτιάδη και του αποκαλύπτει όσα γνωρίζει για την περιβόητη διαθήκη του πατέρα τους. Εκείνος, όμως, γίνεται έξαλλος και ζητάει να δικαιωθεί για όσα στερήθηκε. Παράλληλα, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να φύγει από το Διαφάνι προκειμένου να μη βασανίζεται άλλο για όσα έκανε με τον Νικηφόρο αλλά η Ελένη προσπαθεί να μάθει τον λόγο για τον οποίο είναι τόσο πολύ πιεσμένη.

Από την άλλη, η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος αμφιταλαντεύεται ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και στην απελπισία της αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει βάζοντας την Ελένη ακόμα μία φορά στο στόχαστρο όλων. Ταυτόχρονα, ο Μιλτιάδης συναντάει τον Δούκα και απαιτεί να του δώσει όσα του άφησε ο πατέρας τους στην πρωτότυπη διαθήκη.

Ωστόσο, η συζήτηση των δύο αδελφών δεν αργεί να παρεκτραπεί και πιάνονται στα χέρια ανταλλάσσοντας σκληρές κουβέντες. Την ίδια ώρα, στο σπίτι του Τόλλια η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει, καθώς η παράξενη συμπεριφορά της η αγώνας δημιουργεί διάφορα προβλήματα μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Την επόμενη μέρα, η Ανέτ μετακομίζει στο σπίτι του Μιλτιάδη, καθώς ήρθε η απόλυτη ρήξη ανάμεσα σε εκείνη και στον Δούκα.

Ταυτόχρονα, στο χωριό το κουτσομπολιό έχει ανάψει γιο τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας πως η Ελένη πήγε να της ξελογιάσει τον Λάμπρο. Η Ελένη αναγκάζεται, μάλιστα, να αποκαλύψει στις αδελφές της πως τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα ακούγοντας το απογοητεύεται και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδελφών κάνει την εμφάνιση της. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα.

Ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται, με τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσο στο μανίκι του Κυπραίου αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά. Παράλληλα, οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, καθώς την κατηγορούν πως τις πυροβόλησε.

Όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας αποφασίζει να επισπεύσει τους αρραβώνες της Πηνελόπης με τον Κλεομένη για το ίδιο κιόλας βράδυ. Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν από τους αρραβώνες του, όμως η εφευρετικότητα του τον γλιτώνει, τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό. Εν τω μεταξύ, η Ελένη συναντάει και πάλι τυχαία τη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο.

Από την άλλη, ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ και ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης μετά την εντολή του Δούκα στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να τελειώσει μαζί του.
Tags : Άγριες μέλισσες
Close