close
Ο Ερμής είναι κυβερνήτης στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο της επικοινωνίας. Αυτός ο Ερμής έχει ταχύτητα στο μυαλό και επίγνωση του κόσμου των ιδεών. Με τον Ερμή στους Διδύμους γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί και αναζητάμε την πνευματική τόνωση με νέους ανθρώπους και καταστάσεις και τη γνώση. Απορροφάμε ταχύτατα τις πληροφορίες και κατέχουμε εγκυκλοπαιδική γνώση σε μια άπειρη ποικιλία θεμάτων. Εδώ ο Ερμής είναι ερωτευμένος με τη γνώση, είναι ο πνευματικός ερευνητής, που πάντα ψάχνει για τους πολύτιμους λίθους που συνδέουν δύο ιδέες. Ο Ερμής στους Διδύμους αγαπά να αξιοποιεί το μυαλό των άλλων και αναζητά την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της συνομιλίας.

Είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν επικοινωνούμε με γρήγορο ρυθμό και με νέους ανθρώπους από τους οποίους έχουμε να μάθουμε κάτι. Σπάνια βαριόμαστε, αφού υπάρχουν πάντα νέα πράγματα για να ανακαλύψουμε στη ζωή. Γινόμαστε πιο χαρούμενοι με μία διανοητική γοητεία, αλλά προτιμούμε να ακούμε την επιφάνεια των πραγμάτων παρά να ψάξουμε εις βάθος. Λάμπουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο, επειδή είναι εύκολο για μας να σμίξουμε με τους άλλους και να έλξουμε κάθε νέο πρόσωπο που συναντάμε. Έχουμε μια λάμψη που προσελκύει και βλέπουμε ακόμα και αρνητικά πράγματα με χιούμορ. Όμως, θα πρέπει να μην παίρνουμε αποφάσεις που βασίζονται σε επιφανειακές πληροφορίες. Είμαστε επιρρεπείς σε παιχνίδια του μυαλού, χρησιμοποιώντας τις λέξεις ως όπλα, μόνο και μόνο για να κάνουμε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Μπορεί να κάνουμε τα χειρότερα κουτσομπολιά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε την αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη επικοινωνία με το σύντροφό σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και κάνοντας αστεία και χιούμορ. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία τώρα και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής. Υπάρχει αποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και κινητικότητα. Ευνοούνται τα ταξίδια και η γνώση. Μπορούμε να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, ευνοείστε όσον αφορά την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεων σας. Λόγω της αυξημένης διαύγειας του νου σας, μπορείτε να υπογράψετε συμβάσεις ή να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε να λάβετε περισσότερες παραγγελίες από το συνηθισμένο. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό, τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα.

Ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή ως 21 Ιουνίου)

Τώρα είμαστε περισσότερο περίεργοι, επικοινωνιακοί, ευέλικτοι και ομιλητικοί. Αλλάζουμε εύκολα διάθεση, είμαστε διπλωμάτες, ετοιμόλογοι και μπορούμε να προσαρμοστούμε εύκολα στις αλλαγές. Μας αρέσει να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και επιδιώκουμε τις αλλαγές. Αντιπαθούμε την καταπίεση και μόλις αισθανθούμε ότι κάποιος περιορίζει την ελευθερία μας, φεύγουμε. Γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί αλλά μπορούμε να γίνουμε και αφοπλιστικά ειρωνικοί. Είμαστε ζωντανοί, διασκεδαστικοί, ρομαντικοί και άριστοι στη διπλωματία.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη θα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε την επιθυμία μας να διεκδικούμε και να επιδεικνύουμε υπομονή και αυτοσυγκράτηση στις σχέσεις μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να εκφράσουμε τις πρωτότυπες ιδέες μας με αυθορμητισμό και ανοιγόμαστε στους άλλους.

 

e-zwdia
Tags : άστραΆΣΤΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΈΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΖΏΔΙΑ ΗΜΕΡΉΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψειςΕρωτικές ΠροβλέψειςζώδιαΗμερήσιες αστρολογικές προβλέψεις
Close