close
H δυσαρμονία Ήλιου – Πλούτωνα επηρεάζει τις εξελίξεις της εβδομάδας, όπου παρατηρείται έντονο παρασκήνιο σε όλους τους τομείς. Σχέσεις δοκιμάζονται και συνεργασίες είναι στα πρόθυρα διάλυσης και αποσύνθεσης!

Kριός

Αιφνιδιασμοί και εκπλήξεις θα χαρακτηρίσουν την εβδομάδα που ακολουθεί.  Η τύχη σας κρίνεται από μια μάχη που πρέπει να δώσετε και να την κερδίσετε σε κάποιο βασικό τομέα. Οι δυσκολίες στις σχέσεις και στην εργασία συνεχίζονται. Προσοχή στην επικοινωνία και στην συνεννόηση. Η υγεία επίσης ενδέχεται να σας απασχολήσει και να σας ταλαιπωρήσει!

ΤΙΡ

Ακυρώστε τις ασύμφορες προθέσεις των άλλων!

 

Ταύρος

Για κάποιους  το καθήκον και για κάποιους άλλους οι καινούριες σκοπιμότητες είναι που σας υποχρεώνουν να προγραμματίσετε το χρόνο και να κατευθύνετε το δυναμισμό σας. Η λογική πρέπει να τιθασεύσει το συναίσθημα γιατί αν αφεθεί ανεξέλεγκτο θα έχετε δυσάρεστες συνέπειες. Αποφύγετε τις εντάσεις στην οικογένεια και μην επιμένετε εκεί που ξέρετε ότι δεν θα βγάλετε εύκολα άκρη!

ΤΙΡ

Ανανεώστε τις σχέσεις σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο

 

Δίδυμοι

Παρά τις γενικότερες δυσκολίες, καταφέρνετε να τρέξετε περισσότερο, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο. Ευκαιρίες δεν θα σας λείψουν, αρκετοί θα σας συμπαρασταθούν, αλλά το οικονομικό συνεχίζει να σας καταδυναστεύει. Αισθηματικά χρειάζεται να είστε διπλωμάτες και να μην αντιτίθεστε χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για να αναμετρηθείτε και να σας προσέξουν.

ΤΙΡ

Δηλώστε με σαφήνεια τα θέματα που σας απασχολούν!

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω αλλάζει τις ισορροπίες σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Οι ευκαιρίες είναι κρυμμένες πίσω από δύσκολα περάσματα, τα οποία πρέπει να ανακαλύψετε. Φανείτε θαρραλέοι, πολεμήστε την προκατάληψη, μην εμπλέκεστε σε παρεξηγήσεις και ξεπεράστε κάποια σχόλια εις βάρος σας. Οικονομικά είναι καιρός διευθετήσεων και συντηρητικής συμπεριφοράς.

ΤΙΡ

Επιδιώξτε την υποστήριξη που χρειάζεστε!

 

Λέων

Οι αντιπαραθέσεις θα είναι δυνατές, ιδιαίτερα όταν διακυβεύονται πολλά. Είναι σημαντικό να κρατήσετε σταθερή θέση απέναντι στις όποιες προκλήσεις. Μια καινούρια πραγματικότητα ξεδιπλώνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία και την αντικειμενικότητά σας. Αποφύγετε την επίδειξη δύναμης και προσέξτε τα λόγια σας γιατί ορισμένες φορές, άθελά σας, προκαλούν ή προσβάλλουν.

ΤΙΡ

Μη ζητάτε όσα δεν έχουν και συνεπώς δεν μπορούν να σας τα προσφέρουν!

 

Παρθένος

Η καθημερινότητα θα δοκιμάσει τα νεύρα σας και οι άνθρωποι την αντίληψή σας. Δώστε προσοχή στις ανάγκες της οικογένειας και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν πληθαίνουν τα προβλήματα.  Η εργασία και η υγεία απαιτούν καλύτερη φροντίδα. Αισθηματικά γίνετε πιο τολμηροί οι ελεύθεροι και πιο αισιόδοξοι όσοι είστε σε σχέση!

ΤΙΡ

Μετακινηθείτε από τις θέσεις που δεν αποδίδουν τα δέοντα!

 

Ζυγός

Οι αντιπαραθέσεις με τους άλλους συνεχίζονται. Το κλίμα αλλάζει σταδιακά δείχνοντας νέες δυσκολίες στον οικογενειακό χώρο. Πολλές φορές μπορεί να αισθανθείτε άβολα από αυτά που δεν πρέπει να πείτε. Η πρακτική εφαρμογή ενός σχεδίου στην εργασία καθυστερεί περισσότερο, χωρίς σημαντικό λόγο και αυτό σας εκνευρίζει ακόμα πιο πολύ. Συναισθηματικές και οικονομικές εμπλοκές δεν θα λείψουν, αλλά προβλέπονται μικρής διάρκειας.

ΤΙΡ

Αναβάλλετε αυτά που μπορούν να περιμένουν για καλύτερες στιγμές.

 

Σκορπιός

Γεγονότα και συμπτώσεις σημειώνονται,  για άλλους στο στενό περιβάλλον και για άλλους στον επαγγελματικό χώρο.  Από το πόσο σωστά ή έξυπνα θα τα αντιμετωπίσετε ή θα τα εκμεταλλευτείτε, θα εξαρτηθεί  και το πόσο  θα εισπράξετε ικανοποίηση ή οικονομικό κέρδος. Ωστόσο οι μέρες θα είναι νευρικές και κουραστικές, γι αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί και ολιγαρκείς!

ΤΙΡ

Επιλέξτε καταλληλότερα πρόσωπα για να συνεργαστείτε!

 

Τοξότης

Ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκεται σε μια συνεχή αναμόχλευση. Τα γεγονότα δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε αλλά και εσείς με τη σειρά σας, δεν θα αφήσετε τους άλλους να ησυχάσουν. Προσέξτε ώστε οι επιλογές σας να μην βασίζονται σε ψευδαισθήσεις, διότι αυτήν την εποχή οι δεύτερες, κατακλύζουν διαρκώς τον ψυχικό σας κόσμο. Μην αμελείτε τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων.

ΤΙΡ

Οι στόχοι σας είναι ορατοί και είναι αποτέλεσμα καλής δουλειάς. Επιμείνετε για λίγο ακόμη!

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, βελτιώνει τον παράγοντα της τύχης, τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Ωστόσο οι βελτιώσεις θα είναι πρόσκαιρες γι αυτό πρέπει να  εκμεταλλευτείτε κάθε σας δυνατότητα και κάθε ευκαιρία. Ο Άρης σε συνεργασία με τον Κρόνο καραδοκεί για να προκαλέσει μια σύγχυση ή μια πικρία.

ΤΙΡ

Βιαστείτε για να κατοχυρώσετε κάποια δικαιώματα, ή επιτεύγματά σας!

 

Υδροχόος

Ανασυντάξτε τις δυνάμεις της ψυχής σας, δείτε πιο καλοπροαίρετα την πραγματικότητα, όσο και αν η εξέλιξή της σας καταπιέζει. Προγραμματίστε αυτά που έχετε να κάνετε και προσαρμοστείτε στις ανάγκες της εποχής και των θεμάτων που σας απασχολούν. Λάβετε υπόψη σας τις προειδοποιήσεις που σας γίνονται και μην υποτιμάτε τη σημασία τους.

ΤΙΡ

Ξεκαθαρίστε θέσεις και προθέσεις στα αισθηματικά σας!

 

Ιχθείς

Πρόσωπα από το παρελθόν ή ξεχασμένες υποθέσεις βγαίνουν στην επιφάνεια. Άλλους σας τρομάζουν και άλλους σας κουράζουν. Οικονομικά παραμένετε ευάλωτοι ενώ ο κοινωνικός σας περίγυρος επιμένει να σας καταπιέζει και να σας εκμεταλλεύεται κατά κάποιον τρόπο. Ταξίδια και μετακινήσεις μπορεί να προκύψουν στο τέλος της εβδομάδας και να σας ξεσηκώσουν, ή να σας αλλάξουν πρόγραμμα.

ΤΙΡ

Ένας έξυπνος συμβιβασμός είναι προτιμότερος από μια άκαρπη αντιπαράθεση.
Tags : άστραΆΣΤΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΈΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΖΏΔΙΑ ΗΜΕΡΉΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψειςΕρωτικές ΠροβλέψειςζώδιαΗμερήσιες αστρολογικές προβλέψεις
Close