close
Η αστρολογία σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/-7 ημέρες)

Έχουμε μεγάλη ζωτικότητα και δύναμη, αλλά η ενεργητικότητά μας έχει ακανόνιστες εξάρσεις και υφέσεις και ενδεχομένως ξαφνικές εκρήξεις. Υπακούμε στους νόμους του εαυτού μας, δημιουργούμε τους δικούς μας κανόνες και ακολουθούμε μια ασυμβίβαστη ζωή με μεγάλη ενέργεια και ελευθερία. Η ιδιοσυγκρασία μας είναι φλογερή και απότομη με κάπως επιπόλαια και ασταθή χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου, το απόλυτο πείσμα μας και η επιθυμία μας να είμαστε ελεύθεροι μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, είστε πολύ εκρηκτικοί στις αντιδράσεις σας. Έχετε τη διάθεση της εξέγερσης, απότομων δράσεων, κινήσεων ή εκπλήξεων. Οι άλλοι άνθρωποι σας θεωρούν απρόβλεπτους αυτή τη στιγμή και οι σχέσεις σας με τους γύρω σας, και πιο συγκεκριμένα με πρόσωπα κύρους ή τους οικείους σας, δεν θα είναι καλές διότι νιώθετε θυμό. Είστε επιθετικοί στην επιδίωξη των στόχων σας και έχετε έντονη διορατικότητα σε ό, τι είναι νέο, διαφορετικό και έξω από τα συνηθισμένα. Δεν ανέχεστε την υποκρισία και τον έλεγχο και γίνεστε πολύ απρόβλεπτοι. Κάνετε τα πάντα για να φαίνεστε μοναδικοί και να ξεχωρίζετε από τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο και μοναδικό έργο. Να είστε όμως προσεκτικοί αν χρησιμοποιείτε μηχανήματα ή οτιδήποτε ηλεκτρικό. Θα πρέπει να μάθετε να συμβιβάζεστε και να ακολουθείτε τους κανόνες της κοινωνίας, διαφορετικά θα νιώσετε απομονωμένοι ή ακόμη και περιθωριοποιημένοι.

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή δημιουργεί συναισθηματική πίεση και δεν θέλουμε να μιλήσουμε σήμερα σε κανέναν! Επίσης, κάνουμε προσπάθεια να καταλάβουμε τους γύρω μας.

 

 

ezwdia
Tags : άστραΆΣΤΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΈΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΖΏΔΙΑ ΗΜΕΡΉΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψειςΕρωτικές ΠροβλέψειςζώδιαΗμερήσιες αστρολογικές προβλέψεις
Close