close
από τον Κώστα Λεφάκη

Οι πολιτικές ζυμώσεις απασχολούν εντονότερα την επικαιρότητα, ενώ οι διεθνείς οργανισμοί ασχολούνται με θέματα τάξης και επιβάλλουν σκληρότερους όρους στους αδύναμους παίκτες της δικαιοδοσίας τους.

Κριός

Έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε και να εισακουστείτε. Μια αιφνίδια μετακίνηση ή ψυχαγωγική δραστηριότητα θα τονώσει το ηθικό σας προς το τέλος της εβδομάδας που ξεκινά. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει επίσης μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας δώσει αισιοδοξία για κάποιο χρονικό διάστημα. Ελέγχετε όμως τον παρορμητισμό σας και μην αγνοείτε και τις υποχρεώσεις σας σε άλλους τομείς.

TIP: Φανείτε προνοητικοί στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Ταύρος

Θα κινηθείτε δίπλα σε ανθρώπους που θα αναλάβουν να σας ψυχαγωγήσουν ή να σας καθοδηγήσουν και θα είναι από τις λίγες φορές που επιτρέπετε σε κάποιον άλλο να αναλάβει αυτόν το ρόλο. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 7 του μήνα ευθύνεται για τη συναισθηματική σας έκφραση αλλά και για την επιμονή σας σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Στα αισθηματικά σας λειτουργεί και πάλι ο παράγοντας «τύχη».

ΤΙΡ: Αποφύγετε να ασχοληθείτε με σπορ που δεν γνωρίζετε.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σας αλλά και σε κάθε είδους σχέση σας. Υπολογίστε σωστά τις συνθήκες και κινηθείτε ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Μικρές υποχωρήσεις σάς βοηθούν να κρατήσετε τα κεκτημένα σας, ενώ αν επιμείνετε να διαχωρίζετε τη θέση σας από τους άλλους, μπορεί και να απομονωθείτε. Οικονομικά αντιμετωπίζετε διλήμματα ανάμεσα σε υποχρεώσεις και στην ανάγκη αλλαγής συμπεριφοράς όσον αφορά στα έξοδά σας.

ΤΙΡ: Περιορίστε τις εξάρσεις του χαρακτήρα σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό λειτουργεί θετικά όσον αφορά στις επιδιώξεις σας και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στην καθημερινότητά σας. Μια επαγγελματική επιτυχία ή προοπτική αναπτερώνει το ηθικό σας και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά τη σκέψη και το χρόνο σας. Οικονομικά κάποιοι από εσάς πρέπει να προσέξετε τις συμφωνίες που σας δεσμεύουν και να αποφύγετε να εκτεθείτε εκ νέου σε εκείνους οι οποίοι σας τροφοδοτούν. Προσοχή σε αυτά που λέτε σε ακατάλληλο ακροατήριο.

ΤΙΡ: Προσπαθήστε να αλλάξετε οπτική γωνία όταν κάτι σας στενοχωρεί.

Λέων

Η εβδομάδα σάς αναγκάζει να βγάλετε το δυναμικό στοιχείο του χαρακτήρα σας, είτε για να το επιδείξετε είτε για να εξυπηρετήσετε δικούς σας ανθρώπους. Έχετε εύνοια στα κοινωνικά, στις μετακινήσεις και σε νέες γνωριμίες. Επειδή όμως δεν έχετε εύνοια στα οικονομικά, μην κάνετε περιττά έξοδα. Λειτουργήστε δίκαια αλλά αποφασιστικά και μη διστάσετε να κόψετε το γόρδιο δεσμό μιας συναισθηματικής σας εξάρτησης. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με τις ανάγκες της.

ΤΙΡ: Μην αναλαμβάνετε πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα.

Παρθένος

Αποφύγετε τις υπερβολές και την επίδειξη δύναμης. Όσοι έχετε μια άνεση οικονομική μην τη σπαταλάτε, διότι θα τη χρειαστείτε αργότερα. Γνωριμίες με ξένους θα σας εντυπωσιάσουν αλλά και θα σας παρασύρουν σε ψευδαισθήσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό είναι μια στενωπός για εσάς, που, αν και επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις σας για κάποιον άνθρωπο, δεν σας επιτρέπει να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας.

ΤΙΡ: Προσοχή σε οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι ότι είναι αυτό που φαίνεται!

Ζυγός

Η εβδομάδα δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει και καλά και επεισοδιακά. Μην πείτε πράγματα που πιθανόν να ενοχλήσουν τρίτους και μη δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Ένας δικός σας άνθρωπος παραμένει πιεστικός παράγοντας και ενοχλητικός παρατηρητής. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει αναποφασιστικότητα στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν αυτό που επιθυμείτε περιλαμβάνει ρίσκο.

ΤΙΡ: Εμπιστευτείτε εκείνους που σας ξέρουν καλά.

Σκορπιός

Η εβδομάδα, εκτός από καλές στιγμές, θα έχει και εντάσεις. Τις πρώτες θα τις ανακαλύψετε μόνοι σας, τις δεύτερες θα τις προκαλέσουν άνθρωποι του περιβάλλοντος. Κρατήστε αποστάσεις από φίλους και συγγενείς που γίνονται πιεστικοί και κρατήστε μυστική την ερωτική σας δραστηριότητα. Η αδιακρισία των άλλων θα σας ενοχλήσει, αλλά μην αντιδράσετε απερίσκεπτα και μη δημιουργήσετε νέους αντιπάλους.

ΤΙΡ: Ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες.

Τοξότης

Η καλή όψη του Ερμή στο ζώδιό σας και ο Άρης στον Υδροχόο ευνοούν πρωτοβουλίες στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τόσο κοινωνικά όσο και συναισθηματικά. Ελέγχετε την ανυπομονησία σας και μην αγνοείτε τις λεπτομέρειες που κρύβουν οι συμφωνίες σας. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στα ενδεχόμενα του επταημέρου και σας επιτρέπουν να ξεφύγετε για λίγο από μια κάπως πιεστική καθημερινότητα.

ΤΙΡ: Επωφεληθείτε από την εύνοια για συναναστροφές που δέχεστε αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Δεν είναι τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι. Σας δίνονται όμως κάποιες διέξοδοι κι αυτές πρέπει να τις ανακαλύψετε εγκαίρως για να μη νιώσετε καταπιεσμένοι. Το παρασκήνιο της ζωής σας και η υγεία θέλουν προσοχή, καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εξακολουθούν να πορεύονται στο ζώδιό σας. Στα αισθηματικά σας ζήστε τις καταστάσεις όπως είναι και μην προσπαθείτε αλλαγές, που, αντί να βελτιώσουν, μπορεί να χειροτερέψουν τα δεδομένα.

ΤΙΡ: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

Υδροχόος

Ευνοείται η αξιοποίηση των εκφραστικών μέσων, οι συναντήσεις και οι κάθε λογής επαφές. Για τους πιο φιλόδοξους, ευνοούνται οι συναλλαγές και οι διακανονισμοί. Για τους τυχοδιώκτες του ζωδίου σας οι ενδιαφέρουσες περιπέτειες, εκτός από ζωηρή φαντασία, θέλουν και πρακτική οργάνωση ή διάθεση για ρίσκο. Αν επιλέξετε το δρόμο της περιπέτειας, πρέπει να γνωρίζετε ότι δύσκολα θα μπορέσετε να επιστρέψετε ίδιοι στην αφετηρία σας.

ΤΙΡ: Να υπολογίζετε και τον αστάθμητο παράγοντα στις ενέργειές σας.

Ιχθύες

Η εβδομάδα δείχνει κατανάλωση συναισθήματος και χρήματος. Ελέγχετε μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η ροή και βάλτε φρένο εκεί που φαίνεται να ξεπερνάτε τις δυνατότητές σας. Αξιοποιήστε τις στιγμές των καλών προθέσεων από την πλευρά των άλλων, ιδιαίτερα εκείνων που δεν ζητούν πολλαπλά ανταλλάγματα. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, τόσο σε θέματα που προκύπτουν ξαφνικά όσο και σε οτιδήποτε γνωρίζετε και έχετε παραμελήσει.

ΤΙΡ: Φανείτε συνεργάσιμοι και όχι αντιδραστικοί.
Tags : άστραΆΣΤΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΈΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΖΏΔΙΑ ΗΜΕΡΉΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψειςΕρωτικές ΠροβλέψειςζώδιαΗμερήσιες αστρολογικές προβλέψεις
Close