Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό και αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και θα σου δώσει ευκαιρίες για να περάσεις μία γεμάτη ημέρα όπως εσύ την επιθυμείς. Η καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου θα έρθει στο προσκήνιο και είναι μία καλή ευκαιρία να σκεφτείς σοβαρά να ξεκινήσεις ένα χόμπι το οποίο θα σε βοηθήσει να την εκφράσεις. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό είναι βοηθητικό για να κάνεις μία ανασκόπηση στο παρελθόν και να δεις τι ήταν αυτό που σου έδινε χαρά προκειμένου να ασχοληθείς μαζί του και στο παρόν!

Η σχέση με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι το οποίο θα σας ευχαριστεί και θα σας γεμίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας άνθρωπος με τον οποίο είχες ξανασυναντηθεί στο παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του και θα γεμίσει με συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις παράπονα -μικρά ή μεγάλα- το μέγεθος των οποίων θα εξαρτηθεί από την αντίδραση των γύρω σου ιδιαίτερα των δικών σου ανθρώπων. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σου θυμίσει αδικίες που έχεις υποστεί είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να στρέψεις τα βέλη σου και στους δικούς σου. Προσπάθησε να

ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν το παρόν και να βοηθήσεις κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο της οικογένειάς σου που μπορεί να σε χρειάζεται.

Η ημέρα είναι πρόσφορη για να μείνεις μέσα παρέα με τον/τη σύντροφό σου και να βρεις την ευκαιρία να συζητήσετε και να κλείσετε εδώ και τώρα ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η μην μοιραστείς με κάποιον άνθρωπο που γνώρισες πρόσφατα εμπειρίες του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα θα είναι γεμάτη με κόσμο καθώς για εσένα το εορταστικό κλίμα των ημερών δεν έχει τελειώσει και οι επαφές με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και οι γείτονες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες και την ανάγκη σου για συναντήσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού πιθανόν να σου φέρει μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με κάποιον άνθρωπο μέσα από το περιβάλλον σου που υπήρξε ένα φλερτ κατά το παρελθόν! Αξιολόγησε τα στοιχεία και δες αν θέλεις να συνεχίσει και στο παρόν.

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και αξιοποιήστε την ημέρα συναντώντας ανθρώπους του περιβάλλοντός σας καθώς είναι ένας τρόπος να περάσετε καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η θα συναντήσεις ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άτομο στο περιβάλλον σου που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα το μυαλό σου βρίσκεται ήδη στην καθημερινότητά σου ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις σου που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Υδροχόο σου δημιουργεί μία γενικότερη ανασφάλεια που θα προσπαθήσεις να καλύψεις μαζεύοντας χρήματα και υλικά αγαθά. Πρόσεξε καθώς μπορεί να το παρακάνεις και σκεπτόμενος/η πως τώρα στις εορτές ξόδεψες και κάτι παραπάνω να περάσεις στο άλλο άκρο. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει

με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μία συζήτηση με την οικογένειά σου σχετικά με κάποιο οικονομικό θέμα- και όχι μόνο- προκειμένου να λύσετε εκκρεμότητες που έχετε.

Σήμερα πιθανόν να υπάρξει μία διαφωνία σε ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με σένα και τον/τη σύντροφό σου αλλά καλό θα ήταν να μην αρχίσεις να μπερδεύεις και ζητήματα του παρελθόντος σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να επηρεάσει εμφανώς κάποιο αισθηματικό σου ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσει την ενέργεια που στερήθηκες στις προηγούμενες ημέρες καθώς θα σε φέρει στο προσκήνιο για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς θα είναι η ανάγκη σου να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου καθώς θέλεις να καταλάβεις ποιες από αυτές αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σου. Πρόσεξε καθώς οι εγωκεντρικές τάσεις που θα έχεις δεν θα σε αφήσουν να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Το απόγευμα το εξάγωνο της σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει μπροστά σου ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος σου που έχεις να δεις καιρό και θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις.

Πάρε το ταίρι σου και κάνετε μία βόλτα προκειμένου να μπορέσετε να συζητήσετε οι δυο σας για τα ζητήματα που σας απασχολούν χωρίς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι στο περιβάλλον σου που ακόμα και άθελά τους να εμπλακούν στα αισθηματικά σου ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες το εορταστικό κλίμα ήταν πολύ καλό και σε βοήθησε να συναντήσεις ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες και να συσφίξει τις σχέσεις με τους άλλους.

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως νιώθεις κουρασμένος/η καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και δεν θα αφήσει την ενέργειά σου να ανέβει σε υψηλά επίπεδα καθώς τις τελευταίες ημέρες έκανες κατάχρηση! Πάρε το χρόνο σου για να ξεκουραστείς και μην ζορίζεις τον εαυτό σου αν δεν θέλεις να νιώθεις πιεσμένος/η. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό το απόγευμα είναι ευνοϊκό για να επιχειρήσεις να πάρεις κάποια χρήματα που σου οφείλουν πίσω και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να εκνευριστείς!

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι υπομονετικός/η με τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν θα καταλάβει την ανάγκη σου για απομόνωση δεν προσπαθήσεις να την εξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή σου αρκεί να μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε βομβαρδίσουν με πολλά “αν”.