close
ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να αποτελέσεις  μέρος ενός συνόλου η μιας ομάδας. Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση και να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου φίλους ή να δραστηριοποιηθείς  σε ένα συλλογικό έργο. Οι επαφές και η επικοινωνία με ανθρώπους που ξέρεις πώς έχεις κοινά στοιχεία θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις!

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και ασχοληθείτε  με μία ομάδα ή κάποιο εθελοντικό έργο καθώς μαζί θα είστε το τέλειο δίδυμο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στους χώρους στους οποίους θα κινηθείς σήμερα!


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στη δουλειά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και θα σε κάνει να θέλεις την επιτυχία πάση θυσία. Είναι πολύ πιθανό να έχεις ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να καταφέρεις αυτά που θέλεις και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Ακόμα είναι πιθανό να επαναφέρεις στη μνήμη σου ζητήματα του παρελθόντος που σου έχουν γίνει μάθημα και αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις!

Σήμερα θα χρειαστεί να βάλεις ένα φρένο στα επαγγελματικά σου ζητήματα προκειμένου να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στο ταίρι σου αλλιώς δεν πρόκειται να του δώσεις σημασία! Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α στη δουλειά  πιθανόν να σε φλερτάρει αλλά θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συζητήσεις και η επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και σε προτρέπει να ξεκινήσεις τις δημόσιες σχέσεις! Σήμερα θα βρεις τρόπο όχι μόνο να επικοινωνήσεις αλλά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε παρέες που θα βρεθείς. Το φλερτ θα είναι το δυνατό σου χαρτί και αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να το εκμεταλλευτείς για να προσεγγίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο! Μόνο αν είσαι ελεύθερος/η αλλιώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα!

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις την ανάγκη να φλερτάρεις ασύστολα και αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό από το/η σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η φλέρταρε  αυτόν/ην που θέλεις καθώς θα έχεις τον τρόπο να το κάνεις με επιτυχία!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αναμνήσεις του παρελθόντος κυρίως αυτές που αφορούν αισθηματικά ζητήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα ακόμα και με μία μικρή αφορμή δημιουργώντας σου μία περίεργη διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα καθώς θα σου παρουσιαστούν  ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες! Ακόμα, ένα εργασιακό ζήτημα μπορεί εξίσου να πάει καλά και να σε βοηθήσει να διαχωρίσεις ποια είναι τα πράγματα που αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους!

Η αυξημένη σου λίμπιντο θα κάνει ιδιαίτερα καλό στη σχέση με το ταίρι σου αρκεί να μην τη διοχετεύσεις με νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι πολύ ελκυστική για αυτό θα πρέπει να δράσεις ανάλογα!


ΛΕΩΝ

Σήμερα θα προτιμήσεις να μην κάνεις τόσο αισθητή την παρουσία σου (πράγμα περίεργο για ένα λιοντάρι) καθώς θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένους σου ανθρώπους και σε αυτά που τους απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε κάνει να ταυτίζεσαι με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και τα ζητήματά τους. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς είναι πιθανόν να αφήσεις εντελώς την άκρη δικά σου ζητήματα για να ασχοληθείς με των άλλων. Χρειάζεται ισορροπία και ορθή κρίση προκειμένου να μπορέσεις να φιλτράρεις αυτά που είναι σημαντικά για εσένα.

Η γνώμη του/της συντρόφου σου θα είναι δεσμευτική για εσένα σήμερα όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις καμία απόφαση χωρίς να τη σκεφτείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία  να αφήσεις την εργένικη ζωή και να μπεις σε μία σχέση!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σήμερα θα είναι απαιτητική καθώς θα προκύψουν εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας εσύ όμως έχεις δείξει πως δεν σε τρομάζει η δουλειά αλλά σου αρέσει κιόλας! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε προτρέπει να δουλέψεις προκειμένου να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να βάλεις τις εκκρεμότητες που θα σου μείνουν σε μία σειρά. Αν καταφέρεις να τελειώσεις νωρίς, μία βόλτα για περπάτημα θα σου κάνει πολύ καλό καθώς  θα είναι αγχολυτική!

Δεν χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο ταίρι σου καθώς ενδέχεται να μην προλάβεις, αλλά αυτός ο χρόνος που θα αφιερώσεις προσπάθησε να είναι ποιοτικός! Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια μιας υποχρέωσης ρουτίνας!


ΖΥΓΟΣ

Άλλη μία μέρα που ευνοείσαι απροκάλυπτα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και να σου δημιουργεί ευχάριστη διάθεση και όρεξη να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν! Μία βόλτα με φίλους σου, ένα ρομαντικό δείπνο με το/η σύντροφό σου και η ενασχόλησή σου με μία αγαπημένη σου δραστηριότητα είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας που θα σε κάνουν να περάσεις καλά. Μην πέσεις στην παγίδα και μείνεις σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα καθώς μετά σίγουρα θα σου δημιουργηθεί εκνευρισμός.

Αφιέρωσε χρόνο στο/η σύντροφό σου και είναι σίγουρο πώς θα βρει τρόπο να  σε κάνει να περάσεις πολύ καλά μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου θα είναι αυτός που θα κάνει εντύπωση σε αυτόν/ην που θέλεις αλλά σε υπερβολικό βαθμό μπορεί και να σε βάλει σε μπελάδες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να έχεις μία τάση για να κάνεις παράπονα και από αυτά δεν πρόκειται να τη γλιτώσουν ούτε αγαπημένα σου πρόσωπα όπως είναι τα άτομα που απαρτίζουν την οικογένεια σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να δημιουργεί την ανάγκη να νιώσεις  θαλπωρή. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης μπορεί να το παρακάνεις και να ξεκινήσεις τα παράπονα προκειμένου να δεις τις αντιδράσεις των άλλων! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην υπερβάλεις καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εντός οικίας.

Αν κάνεις μικρά παράπονα στο ταίρι σου μπορεί να τα βρει χαριτωμένα, αν όμως το παρακάνεις τότε σίγουρα θα δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η  κράτησε οτιδήποτε σε ενοχλεί μακριά από μία γνωριμία, η οποία τώρα έχει αρχίσει να εξελίσσεται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε προτρέψει να τους αναζητήσεις προκειμένου να μοιραστείς μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να έρθεις κοντά στους ανθρώπους που εσύ θα επιλέξεις καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το δυνατό σου χαρτί. Πιθανό να σου δοθεί και η ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες  με κάποιο τρόπο θα σε βοηθήσουν σε προσωπικά σου ζητήματα!

Σήμερα το ταίρι σου θα ξεκινήσει τα παράπονα καθώς η αλήθεια είναι πώς μπορεί να το παραμελήσεις λόγω “κοινωνικών υποχρεώσεων”. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός κοινού γνωστού!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις αρκετά ανασφαλής για αυτό και θα προσπαθήσεις να έχεις κοντά σου οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια από ανθρώπους μέχρι υλικά αγαθά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να έχεις όσα περισσότερα πράγματα μπορείς! Μην το παρακάνεις καθώς είναι πιθανό να χάσεις τον έλεγχο και να περάσεις στο άλλο άκρο με αποτέλεσμα να γίνεις κτητικός με οτιδήποτε πιστεύεις πως σου ανήκει δημιουργώντας παρεξηγήσεις ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους!

Η ανασφάλεια θα παίξει σημαντικό ρόλο  στη σχέση σου σήμερα και θα πρέπει να προσπαθήσεις να την κρατήσεις μακριά από το/η σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η, η αυτοπεποίθησή σου ή η έλλειψη της θα είναι αυτή που θα κινήσει τα νήματα στα αισθηματικά σου ζητήματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις τρόπο να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Βέβαια είναι πιθανό να σου προκαλέσει και δυσθυμία με αποτέλεσμα να ξεχωρίσεις αλλά για τους λάθος λόγους! Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Προτίμησε το διάλογο και όχι το μονόλογο αν δεν θέλεις να κάνεις τα πράγματα περίεργα και να δημιουργηθούν νέα ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους!

Σήμερα ενδέχεται να φανείς αρκετά εγωκεντρικός/η και αυτό είναι κάτι που μπορεί να βάλει το ταίρι σου σε διαδικασία για “αντίποινα”. Αν είσαι ελεύθερος/η μην τα περιμένεις όλα έτοιμα και δραστηριοποιήσου προκειμένου να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε αυτόν/ην που θέλεις!


ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις μόνος/η σου καθώς θα νιώθεις περίεργα κατά τη συναναστροφή σου με άλλους. Αιτία για αυτό θα είναι το έλλειμμα εμπιστοσύνης που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα έχει καμία βάση. Προσπάθησε να μην αφήσεις την καχυποψία σου να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις με ανθρώπους οι οποίοι έχουν δείξει πως είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ προκειμένου να ανασυνταχθείς και να αποκτήσεις ξανά δυνάμεις!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα δυσκολευτεί πολύ για να σου πάρει μία κουβέντα και αυτό είναι πιθανό να του προκαλέσει εκνευρισμό αν δεν γίνεις πιο ομιλητικός/η! Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε χρόνο σε έναν άνθρωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα, ώστε να αφήσεις τις πράξεις του να μιλήσουν και όχι τα σενάρια που κάνεις!
Tags : άστραΆΣΤΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΈΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΖΏΔΙΑ ΗΜΕΡΉΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψειςΕρωτικές ΠροβλέψειςζώδιαΖώδια Σήμερα 13/11Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις
Close