Η Βίκυ Χατζηβασιλείου άνοιξε την καρδιά της στην τελευταία της συνέντευξη και αναφέρθηκε σε όσα έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Ανάμεσα σε αυτά και ο σοβαρός τραυματισμός που αντιμετώπισε.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα που γυμνάζεται πολύ. «Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα κάνω από τα 15 μου, δεν τα σταμάτησα ποτέ. Δεν γυμνάζομαι, όμως, με τρελούς ρυθμούς, είχα και έναν άσχημο τραυματισμό που με άφησε εκτός προπόνησης και άσκησης πολύ καιρό. Έχω κληρονομήσει από τον μπαμπά μου, που δυστυχώς δεν είναι πλέον στη ζωή, ένα εξαιρετικό μυικό σύστημα και, σε συνδυασμό με την άθληση με την οποία ασχολούμαι από μικρό παιδί, έχω καταφέρει να διατηρήσω το σώμα μου», παραδέχεται στο ένθετο περιοδικό Tv κους κους και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Ωστόσο αναφέρθηκε εκτενώς και στη δύσκολη στιγμή που είχε, αποκαλύπτοντας:

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα στο χέρι, δεν ήξερα αν θα μπορέσω να γυμναστώ ξανά. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και θέλω να πω ένα μεγάλο δημόσιο «Ευχαριστώ» στον κ. Καψαμπέλη. Με έσωσε κυριολεκτικά, γιατί μέχρι τότε με ταλαιπώρησαν γιατροί και φυσικοθεραπευτές, λέγοντάς μου ότι πρέπει να κάνω χειρουργείο, κάνοντας με να κλαίω από τον πόνο κάθε φορά που πήγαινα για φυσικοθεραπείες. Και όλα αυτά τα πέρασα μόνη μου, δεν έλεγα κάτι, γιατί δεν ήθελα να στενοχωρώ τους δικούς μου ανθρώπους».