close
ΚΡΙΟΣ

Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα θα σε βοηθήσουν ώστε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, τα άγχη σου και οτιδήποτε νιώθεις στο περιβάλλον σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Δίδυμους και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα κάνει ακόμα πιο έντονη τη γοητεία σου και θα προκαλέσεις θαυμασμό γύρω σου. Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα δημιουργήσει απάτες και αυταπάτες. Προσοχή ιδιαίτερα σε αυτά που θα πεις και σε αυτούς που θα δείξεις εμπιστοσύνη.

Σήμερα θα είσαι τόσο γοητευτικός/η που το ταίρι σου δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε οτιδήποτε και αν του ζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να αισθανθείς ξεχωριστός/η αλλά κράτησε μικρό καλάθι μέχρι να ανακαλύψεις τις προθέσεις της!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εκκρεμότητες που σχετίζονται με λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές για να σου προκαλέσουν ανησυχία. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το εισόδημα σου ή να πάρεις μια αύξηση στη δουλειά καθώς θα διαπραγματευτείς εξαιρετικά τα δυνατά σου σημεία! Το μεσημέρι  το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν θα σε βοηθήσει να δεις κινδύνους και λάθη που μπορεί να γίνουν για αυτό κράτησε αποστάσεις από τις “ευκαιρίες”.

Η αυτοπεποίθηση σου θα είναι υπερβάλλουσα σήμερα και το ταίρι σου θα ξεκινήσει να ανησυχεί πως του κρύβεις κάτι! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε γεμίσει κομπλιμέντα όμως μη βασιστείς αποκλειστικά σε αυτά για να καταλάβεις τις προθέσεις της.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και οι προβολείς θα πέσουν επάνω σου καθώς το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η! Εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου και το γεγονός πως δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σου χαλάσει χατίρι προκειμένου να αναθερμάνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου εφιστά την προσοχή καθώς υπάρχει περίπτωση να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις που αφορούν τη δουλειά σου και τελικά να διαπιστώσεις πως έπεσες έξω.

Το ταίρι σου θα είναι αιχμάλωτο της γοητείας σου σήμερα αλλά μπορεί να σου πει και ένα ψεματάκι προκειμένου να καταφέρει να σε πείσει για κάτι που θέλει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με ενθουσιασμό αλλά σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα αμέσως.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Διδύμους θα σου ξυπνήσει όνειρα αλλά και ανασφάλειες και θα υπερισχύσει ένα από τα δύο ανάλογα με τις σκέψεις που θα επιλέξεις να κάνεις… Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σου προσδώσει ερωτισμό, αισθησιασμό και μπορεί και ένα δώρο από εκεί που δεν το περιμένεις! Το μεσημέρι το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να φέρει κοντά σου κόλακες από το ευρύτερο σου περιβάλλον και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα αυτιά σου κλειστά προκειμένου να μην παρασυρθείς.

Σήμερα δεν χρειάζεται να είσαι καχύποπτος/η με το ταίρι σου καθώς έτσι χάνεις τις καλές στιγμές αλλά σε κάθε περίπτωση κράτησε μια επιφύλαξη για να είσαι σίγουρος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία χρειάζεται ρεαλισμό και όχι μεγάλες κουβέντες εκατέρωθεν!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως οι φίλοι σου είναι η δεύτερη οικογένεια σου  για αυτό και θα τους αφιερώσεις χρόνο! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου και τη γοητεία σου με αποτέλεσμα να κερδίσεις την προσοχή και τις εντυπώσεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς πιθανό να σε μπερδέψει και να δημιουργήσει μια θολή εικόνα που δεν θα σε βοηθήσει να διακρίνεις τους πραγματικούς σου φίλους. Κράτησε μικρό καλάθι και μη δείξεις εμπιστοσύνη σε νέα πρόσωπα σήμερα.

Η γοητεία σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα σήμερα και το ταίρι σου ίσως να παρασυρθεί και να ξεκινήσει να ζηλεύει έντονα.  Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι πολλά υποσχόμενη και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα σε μπερδέψει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σου χαλάσουν τα σχέδια που είχες για να περάσεις ανέμελες στιγμές. Η Σελήνη μόλις πέρασε στους Διδύμους και σε καλεί να γυρίσεις στη δουλειά! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα ενισχύσει την πειθώ και τη γοητεία σου οπότε μπορείς να τα εκμεταλλευτείς προκειμένου να αναδείξεις τις δυνατότητες που έχεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και σε καλεί να προσέξεις νέες γνωριμίες και συνεργασίες καθώς υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης.

Σήμερα μπορεί να πεις και ένα ψεματάκι στο ταίρι σου προκειμένου να μη γκρινιάζει αλλά μην το παρακάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου υποσχεθεί πολλά αλλά καλύτερα να δεις τις πράξεις και να μην ακούσεις τα λόγια.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετά χαλαρούς ρυθμούς καθώς η  Σελήνη μόλις πέρασε στους Διδύμους και δεν θέλεις καθόλου να σε ζορίσουν! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή στο περιβάλλον σου και όλοι θα αποζητήσουν την παρέα σου. Το μεσημέρι θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα δημιουργήσει θολό τοπίο. Πρόσεξε που θα δείξεις την εμπιστοσύνη σου και σε ποιους θα εκμυστηρευτείς πράγματα για εσένα καθώς είναι πιθανό να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.

Οι κοινωνικές επαφές με το ταίρι σου θα έχουν την τιμητική τους αλλά να θυμάστε πως ανακρίβειες και ψέματα μπορούν να ακουστούν σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι ισχυρή και αυτό θα κάνει κάποιον/α να προσπαθήσει με κάθε μέσο να σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη μόλις πέρασε στους Διδύμους και θα δώσει ένταση στα συναισθήματα σου για αυτό οι ενέργειες σου σήμερα χαρακτηρίζονται από πάθος! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις βαθύτερες σου ανάγκες και να συνειδητοποιήσεις τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να τις καλύψεις. Μια από αυτές είναι και τα χρήματα και η ημέρα είναι ευνοϊκή να τα προσελκύσεις. Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου εφιστά την προσοχή καθώς πιθανό να παρασυρθείς από ωραιοποιημένες καταστάσεις κυρίως αισθηματικού χαρακτήρα που θα σε παραπλανήσουν.

Η ημέρα θα έχει πάθος, έρωτα και ψέματα οπότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα! Αν έχεις βρει το/η σύντροφο σου οι ανακρίβειες μπορούν να σας εκθέσουν εκατέρωθεν και αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να έχει περιορισμένη διάρκεια αλλά έντονα συναισθήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με τα θέματα των άλλων καθώς είναι ένας από τους τρόπους για να έρθεις πιο κοντά τους και να νιώσεις πως έχεις την αποδοχή τους. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να κάνεις την εντύπωση που αποζητάς! Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου εφιστά την προσοχή καθώς η κρίση σου θα θολώσει και θα σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε συζητήσεις για συνεργασίες, νέες συμφωνίες και συμβόλαια καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο ιδανικά όσο παρουσιάζονται.

Σήμερα έχεις εξίσου υψηλές πιθανότητες να πεις ψέματα όσο και να ακούσεις και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να φαντάζει ιδανική περίμενε όμως πριν της χαρίσεις τον ουρανό με τα άστρα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν δουλειές που είχες αφήσει για κάποια άλλη στιγμή και αυτή η στιγμή έφτασε οπότε και ήρθε η ώρα να τις κάνεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε βάλει σε διαδικασία εγρήγορσης προκειμένου να τακτοποιήσεις τις εκκρεμείς υποθέσεις σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα ενισχύει τη γοητεία σου και θα προθυμοποιήσει πολλούς να σε βοηθήσουν με τις υποχρεώσεις σου! Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε βάλει στον πειρασμό να παραποιήσεις την αλήθεια αλλά πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να σε εκθέσει.

Σήμερα για να κάνεις εντύπωση στο/η σύντροφο σου μπορεί να υπερβάλεις πάνω σε κάποιο θέμα και δεν χρειάζεται καθώς εντύπωση μπορείς να κάνεις απλά και μόνο με τη γοητεία σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια μιας υποχρέωσης ρουτίνας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έφτασε η ώρα για να χαλαρώσεις καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να το κάνεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες αισθηματικές γνωριμίες. Το μεσημέρι θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και μπορεί να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις! Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο προτίμησε να δώσεις βάση μόνο στις πράξεις και όχι στα λόγια.

Η ημέρα ευνοεί τον έρωτα αλλά ευνοεί και τις εξαπατήσεις για αυτό θα πρέπει να έχεις το νου σου και να μην παρασυρθείς. Είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι πιθανότητες είναι 50/50!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στην οικογένεια σου καθώς θέλεις να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας και να νιώσεις γαλήνη και ηρεμία. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε παρακινήσει να κάνεις μια αλλαγή στο σπίτι που θα σου φτιάξει τη ψυχολογία. Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει ιδανικές καταστάσεις που δεν είναι έτσι όπως τις έχεις στο μυαλό σου. Πρόσεξε που θα δείξεις εμπιστοσύνη καθώς η ημέρα ευνοεί τα λάθη!

Το ταίρι σου μπορεί να προθυμοποιηθεί να σε βοηθήσει με κάτι όμως σίγουρα θα ζητήσει αντάλλαγμα για αυτό! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου θα φέρει στο διάβα σου και ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν μια ροπή στα ψέματα!
Tags : άστραΆΣΤΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΈΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΖΏΔΙΑ ΗΜΕΡΉΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψειςΕρωτικές ΠροβλέψειςζώδιαΖώδια Σήμερα 13/11Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις
Close