close
ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ώρες ακόμα στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα και διαθέσεις! Από τη μία θα έχεις ενέργεια για να κάνεις αγώνα δρόμου από την άλλη δεν θα έχεις όρεξη να σηκωθείς από τον καναπέ! Κατά το απόγευμα τα διλλήματα τέτοιου τύπου θα εκλείψουν καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε αναγκάσουν να σηκωθείς από τον καναπέ προκειμένου να τα διευθετήσεις! Επέστρεψες στη δράση Κριέ, χρησιμοποίησε τη προκειμένου να τακτοποιήσεις αυτά που θέλεις!

Σήμερα δεν θα νιώθεις σίγουρος/η όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα και αν έχεις βρει το ταίρι σου μπορεί να βασανίζεις το μυαλό σου με σκέψεις πως κάτι πάει λάθος, χωρίς αυτό να ισχύει. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την αυτοπεποίθηση σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι εσωστρεφής -καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό -αλλά αυτό δεν θα υφίσταται για πολλές ώρες ακόμα. Το πρώτο μισό της ημέρας λόγω εσωτερικών διεργασιών θα επιλέξεις να μείνεις αμέτοχος/η σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη και ενέργεια! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα κάνεις την εμφάνιση σου καθώς θα ξεκινήσεις να βγαίνεις από τη νιρβάνα των προηγούμενων ημερών. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι εκείνες που θα σε απασχολήσουν άμεσα για αυτό και θα ρίξεις όλο το βάρος σου εκεί.

Ήρθε η ώρα να δώσεις ξανά σημασία στο/στη σύντροφό σου καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν θέματα και επικοινωνιακές δυσκολίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε αναγκάσει να δράσεις προκειμένου να την κατακτήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως βρίσκονται δίπλα σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σήμερα καθώς θα είναι κάτι που θα επιδιώξεις και εσύ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και να κάνει έντονη την ανάγκη σου για συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να επικοινωνήσεις. Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και σιγά -σιγά θα ξεκινήσεις να αναζητάς την ησυχία σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις περίεργες σκέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση σου και εστίασε σε οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει το κέφι!

Σήμερα θα προτιμήσεις να δεις τους φίλους σου παρά το/η σύντροφό σου όμως ο τρόπος που θα το επικοινωνήσεις θα κάνει τη διαφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η καλύτερα να κρατήσεις μια νέα γνωριμία μακριά από τα φώτα προκειμένου να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Κριού σε πιέζει λίγο ακόμα όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σου. Μπορείς να το κάνεις αρκεί να μην αφήσεις την παρόρμηση σου να υπερισχύσει και να δημιουργήσει νέα θέματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θέση από την οποία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τους φίλους σου και να επιδιώξεις να τους συναντήσεις. Το διάλλειμα είναι σε όλους μας απαραίτητο και ήρθε η ώρα να το κάνεις και εσύ.

Οργάνωσε μια βραδιά στο σπίτι για τους φίλους και το ταίρι σου καθώς η επαφή με ανθρώπους που αγαπάς θα φορτίσει τις μπαταρίες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και αισθηματικές ανάγκες τις οποίες είχες παραμελήσει.

 

ΛΕΩΝ

Το μυαλό σου σήμερα πιθανό να έχει γυρίσει σε αναμνήσεις που σχετίζονται με κάποιο ταξίδι ή με αγαπημένους σου ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε φέρνει σε επαφή με σκέψεις που σε ταξιδεύουν και σου είναι ευχάριστες! Το απόγευμα η  Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα παρατηρήσεις πως το μυαλό σου θα ξεκινήσει να τρέχει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και δουλειές. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες έκανες το διάλλειμα σου και τώρα ήρθε ή ώρα να επιστρέψεις δριμύτερος/η στα επαγγελματικά σου ζητήματα!

Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις το ταίρι σου καθώς μετά όλο και κάποια επαγγελματική υποχρέωση μπορεί να προκύψει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε ένα επαγγελματικό χώρο ή κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική σου αναστάτωση θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Κριού θα φέρει στο μυαλό σου πρόσωπα και καταστάσεις που δεν νιώθεις καλά όταν τα θυμάσαι. Το απόγευμα η ψυχολογία σου και κατά συνέπεια η διάθεση σου θα αλλάξει καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα παρατηρήσεις πως θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Οι κοινωνικές επαφές και οι συζητήσεις θα σου φτιάξουν τη διάθεση για αυτό μη μείνεις σπίτι και κανόνισε κάτι για το βράδυ προκειμένου να κλείσει καλά η ημέρα.

Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου αλλά μπορούν να εκτονωθούν προς όφελος σας, εντός κρεβατοκάμαρας. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί μετά το απόγευμα καθώς θα είσαι πιο ανοιχτός/η σε περιπέτειες!

 

ΖΥΓΟΣ

Άλλη μία ημέρα που οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου καθώς θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την αδυναμία που έχεις σε κάποιους ανθρώπους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα φέρει στο μυαλό σου ζητήματα που δεν σου είναι ευχάριστα. Χρησιμοποίησε τη λογική σου ώστε να τα διευθετήσεις και μην αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση να πάρει τα ηνία.

Η αδυναμία που έχεις στο/στη σύντροφό σου δεν θα κρύβεται σήμερα όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να το παρακάνεις και τελικά να γίνεις πιεστικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προδικάσεις καμία γνωριμία που έκανες πρόσφατα και άφησε τη να εξελιχθεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητα έχει γίνει φορτική τις τελευταίες ημέρες καθώς οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και υποδηλώνει πως θα σου υπενθυμίζει επιτακτικά τις δουλειές σου για λίγο ακόμα προκειμένου να τις διευθετήσεις. Το απόγευμα θα περάσει στον Ταύρο και θα συνειδητοποιήσεις πως γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι ικανοί και κυρίως πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Μπορεί να κουραστείς σήμερα αλλά θα καταλάβεις πως δεν είσαι μόνος/η και αυτό θα είναι ανακουφιστικό.

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις παραμελήσει το/η σύντροφό σου για αυτό επανόρθωσε και μην τον/την αφήσεις να φτάσει στα όρια του! Αν είσαι ελεύθερος/η οι συναναστροφές σου με κόσμο ακόμα και λόγω των υποχρεώσεων σου μπορεί να φέρουν ένα δώρο στην αισθηματική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου χαρίζει διάθεση, ζωντάνια και μια αισιοδοξία που πηγάζει από μέσα σου και αν την εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για μια εβδομάδα ακόμα! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και σιγά-σιγά θα νιώσεις τα πρώτα συμπτώματα! Εργασιακές υποχρεώσεις, οικογενειακές αγγαρείες και έκτακτα ζητήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σε αποδιοργανώσουν. Προσπάθησε να ασχοληθείς μαζί τους και να τα επιλύσεις διαφορετικά είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν και να σου δημιουργήσουν άγχος.

Η καλή σου διάθεση θα δημιουργήσει ένα αίσθημα ευφορίας ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου για αυτό αφιέρωσε χρόνο σε εσάς.  Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να συμβεί κατά το πρώτο μισό της ημέρας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής καθώς διάφορα γυρίζουν στο μυαλό σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να καταλάβουν τι σκέφτεσαι ούτε καν οι δικοί σου άνθρωποι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και πιθανό  να σε φέρει κοντά με την οικογένεια σου γιατί έτσι θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια ή γιατί θέλεις μια χάρη! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα νιώσεις την ευεργετική επίδραση της στη ψυχολογία σου! Μια έξοδος με φίλους, ένα δείπνο με το/η σύντροφό σου ή η ενασχόληση σου με κάποιο χόμπι θα είναι μερικά από αυτά που μπορείς να κάνεις και να περάσεις καλά!

Η ημέρα είναι περισσότερο προσοδοφόρα για αισθηματικά ζητήματα από το απόγευμα και έπειτα. Είτε έχεις βρει το ταίρι σου, είτε θέλεις να το βρεις, είτε έχεις ένα ραντεβού προτίμησε να το κάνεις το βραδάκι που ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση δεν θα γίνεται να περάσουν απαρατήρητες!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε είναι αδέρφια είτε ξαδέρφια είτε ακόμα και γείτονες, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό σε έχει κάνει τόσο επικοινωνιακό/η που δεν γίνεται να μην βρεθείς με κόσμο! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει μια εσωστρέφεια ακόμα και αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με την οικογένεια σου και το σπίτι σου μπορεί να έρθει στο προσκήνιο και θα πρέπει να είσαι παρών/ουσα μέχρι να το διευθετήσεις.

Σήμερα θα κινείσαι στα δύο άκρα καθώς το πρωί θα είσαι επικοινωνιακός/η αλλά όσο περνά η ημέρα τόσο θα απομακρύνεσαι από όλους και από το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση αν την ταυτίσεις με κάποιον/α που υπήρχε στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και σε καλεί να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις σου και ιδιαίτερα αυτές που έχουν να κάνουν με λογαριασμούς, ώστε να μην αισθάνεσαι ανασφάλεια. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Είναι πιθανό να έχεις και κάποιο τηλέφωνο από τον/ην αδερφό/η σου, τα ξαδέρφια σου ή ακόμα και ένα γείτονα για να πιείτε καφέ! Μην αρνηθείς καθώς το δεύτερο μισό της ημέρας θα ευνοήσει τις δημόσιες σχέσεις.

Μια επίσκεψη με το ταίρι σου σε πρόσωπα του περιβάλλοντος σας θα είναι το ιδανικό σενάριο για να κλείσει η ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η οι επαφές με κόσμο ευνοούν τις νέες γνωριμίες για αυτό μην αρνηθείς κάποια πρόταση που μπορεί να σου γίνει.

 

 

Αυτό Σε Ενδιαφέρει:

Κάνε Δική Σου Τη Μηχανή Iperespresso Illy Που Βλέπεις Στη Φωτογραφία+1 Κούτα Κάψουλες!
Tags : άστραΆΣΤΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΈΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΖΏΔΙΑ ΗΜΕΡΉΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψειςΕρωτικές ΠροβλέψειςζώδιαΖώδια Σήμερα 13/11Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψειςημερήσιες προβλέψεις
Close