close
ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα για αυτό και θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σου χαρίσει εύνοια κυρίως σε οικονομικά θέματα αλλά και την ακατανίκητη επιθυμία για ερωτικές και αισθηματικές συγκινήσεις! Η τύχη θα είναι με το μέρος σου σήμερα ιδιαίτερα εάν έχεις ανοικτές υποθέσεις με κάποιο δάνειο, την εφορία και το δημόσιο τομέα γενικότερα για αυτό επεδίωξε να έρθεις σε μια συμφωνία και να τις τακτοποιήσεις.

Σήμερα η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα θερμή για εσένα και το ταίρι σου και αν το επιδιώξεις, το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα έχει ευκαιρίες για να περάσεις μια ερωτική νύχτα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάθε προσωπική και επαγγελματική σου επιδίωξη καθώς θα νιώσεις πως έχεις την αμέριστη υποστήριξη τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτά που θέλεις καθώς θα σου χαρίσουν εύνοια. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επιδιώξεις να τακτοποιήσεις θέματα σχέσεων και συνεργασιών καθώς θα έχεις όλη την καλή διάθεση να το κάνεις. Ενδέχεται να προκύψει και μια νέα πρόταση συνεργασίας που θα είναι ευκαιρία!

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός/η είσαι για το ταίρι που έχεις, για αυτό καλό θα ήταν να του αφιερώσεις χρόνο και να μη μείνεις στα λόγια! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα αυξηθούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η  διάθεση σου θα είναι καλή σήμερα για αυτό και δεν θα δώσεις σημασία αν προκύψουν και μερικές δουλίτσες παραπάνω! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σου χαρίσει ενέργεια η οποία θα είναι το καλύτερο δώρο για εσένα σήμερα! Σαν να μην έφτανε αυτό θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου θα είναι πολύ πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθεια τους και έτσι θα τελειώνεις με τις υποχρεώσεις πιο γρήγορα! Είναι πιθανό να έχεις και μια εξέλιξη σε κάποιο εργασιακό θέμα προς όφελος σου με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί η ενέργεια σου!

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για εσένα και το ταίρι σου αρκεί να ασχοληθείς μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος/η οι ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν όσες δουλειές και να έχεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου χαρίζει όρεξη και καλή διάθεση! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη υποδηλώνει πως εκτός από καλή διάθεση θα έχεις και αυξημένη ενέργεια! Είναι πιθανό να σου περάσει από το μυαλό να τη διοχετεύσεις ολόκληρη σε βόλτες, ποτά, ξενύχτια και διασκέδαση! Σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε κάθε είδους υπερβολές και είναι το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις! Αν δεν το κάνεις μπορεί να παρασυρθείς από πειρασμούς κάθε λογής!

Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να βρεις αφορμές για να περάσεις πολύ καλά με το/η σύντροφο σου σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου θα βοηθήσει να κάνεις καλή εντύπωση σε μια νέα γνωριμία που δεν θα αργήσει να εξελιχθεί!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και μπορεί να μην σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή όμως σε βοηθά να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και να τονώσεις τους οικογενειακούς δεσμούς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και το  Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή όχι μόνο για να καταφέρεις τις επιδιώξεις σου αλλά και για να δραστηριοποιηθείς σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου! Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες σχετικές με αυτό και να βάλεις μια τάξη σε δουλειές που είναι αναγκαίες να γίνουν! Μη φοβηθείς καθώς σήμερα η τύχη θα είναι με το μέρος σου!
Μια καλή ταινία, ένα ποτήρι κρασί και ο/η σύντροφος σου θα είναι αρκετά για να σε κάνουν να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου και αν το επιδιώξεις δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μια νέα σχέση!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα νέα των άλλων σου θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον σήμερα για αυτό και θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στα τηλέφωνα, τα μηνύματα και τις συζητήσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία θα σε δραστηριοποιήσεις προς τον κοινωνικό σχολιασμό! Πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να υπερβάλλεις και μετά να χάσεις τη φερεγγυότητα σου! Νέες γνωριμίες θα είναι ευχάριστες και θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο!
Εσύ και το ταίρι σου θα γίνετε αχτύπητο δίδυμο σήμερα και θα αφιερώσετε το χρόνο σας στις κοινωνικές σας σχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες μέσα από γνωστούς, αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αυτό που θα προσπαθήσεις είναι να επιτύχεις  να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς ή να συνάψεις νέες συμφωνίες που θα  ωφελήσουν με έμμεσο ή άμεσο τρόπο στο ταμείο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία είναι ιδιαίτερη καθώς μπορεί να είναι τυχερή! Σήμερα κάτι θα πάει πιο καλά από αυτό που περιμένεις και θα σου φτιάξει τη διάθεση! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ασχοληθείς και να μην αφήσεις συναλλαγές, λογαριασμούς, διακανονισμούς και υποχρεώσεις στην τύχη τους!

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος/η και θα νιώσεις αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου και φυσικά αυτό θα γίνει αντιληπτό και στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια ερωτική σου κατάκτηση θα σου φτιάξει τη διάθεση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σου για προσοχή σου θα έρθει σε πρώτο πλάνο σήμερα και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε αντιπαράθεση ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν σου δίνουν σημασία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σου χαρίσει ενέργεια, ζωντάνια και φυσικά εύνοια της τύχης! Οι προσωπικές γνωριμίες, οι επαγγελματικές συνεργασίες και οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ευνοείται σήμερα για αυτό επεδίωξε το! Πρόσεξε όμως γιατί από τη φόρα που έχεις πάρει μπορεί να δημιουργήσεις και αφορμές για εντάσεις!
Σήμερα θα έχεις την απίστευτη ικανότητα να βγεις ευνοημένος/η από οτιδήποτε και αν προκύψει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου αλλά μην το εκμεταλλευτείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι η τυχερή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα δεν θα είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνηθίζεις και δεν αποκλείεται να περάσεις στο άλλο άκρο και να μην λες εύκολα ούτε μια λέξη παραπάνω! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη είναι ευνοϊκή για να δράσεις αθόρυβα και να επιτύχεις ένα προσωπικό σου στόχο! Αν έχεις αισθηματικές εκκρεμότητες εκτός από αθόρυβα θα πρέπει να δράσεις και συνετά καθώς είναι πολύ πιθανό να εμφανισθούν μπροστά σου πειρασμοί που θα βάλουν σε κίνδυνο τις επιλογές που έχεις κάνει!

Τις τελευταίες ημέρες η αλήθεια είναι πως σκέφτεσαι με καχυποψία και σήμερα θα σκέφτεσαι και με υπερβολή! Παρόλα αυτά θα έχεις τον τρόπο να μη σε παρεξηγήσει το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει αθόρυβα αλλά θα κάνει τη διαφορά!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως συμμερίζονται τις απόψεις σου, θα καταλάβουν σημαντικό μέρος του χρόνου σου και εσύ άλλο που δεν θα θέλεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει τις φιλικές σου σχέσεις και την ανάγκη σου να ανακτήσεις τις στενές επαφές μαζί τους. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα είναι ευνοϊκή για να αναλάβεις τα ηνία σε μια συλλογική απόφαση, ένα εθελοντικό έργο ή να ασχοληθείς με τα θέματα μιας ομάδας που είσαι μέλος. Κατά τη διάρκεια των επαφών σου σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και νέες γνωριμίες και μάλιστα πολλές από αυτές θα σου φανούν χρήσιμες!

Σήμερα οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου θα συναγωνιστούν για το χρόνο και την προσοχή σου και εσύ θα βρεις τρόπο να μη μείνει κανένας παραπονεμένος! Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου το γεγονός πως οπουδήποτε πας θα τραβήξεις την προσοχή!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να ενισχύει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στον κοινωνικό σου περίγυρο. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις και να μην περάσεις απαρατήρητος/η. Αν δραστηριοποιηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση θα καταφέρεις και να επιτύχεις κάποιο επαγγελματικό σου στόχο που θα κάνει εντύπωση! Πρόσεξε μόνο καθώς θα είσαι επιρρεπής στις μεγάλες προσδοκίες και αυτό σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει υπερβολές!

Μια κοινωνική έξοδος θα είναι αρκετή όχι μόνο για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου αλλά να δημιουργήσετε και τις θετικότερες εντυπώσεις σαν ζευγάρι. Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου την προσοχή που θα τραβήξεις σήμερα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Άλλη μία ημέρα ευνοϊκή για να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε προτρέπει να “κυνηγήσεις” σεμινάρια, πιστοποιήσεις, ταξίδια και μικρές αποδράσεις που θα ανεβάσουν τη διάθεση σου στα ύψη! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σε ενισχύσει με έξτρα δόσεις ενέργειας που θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με όλα αυτά που έχεις κατά νου! Η ημέρα σε περιμένει μην την αφήσεις να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς!

Παρακίνησε το ταίρι σου να κάνετε μια ημερήσια απόδραση και αυτό θα είναι αρκετό για να έρθετε κοντά! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα είναι ευνοϊκή για να επιδιώξεις νέες γνωριμίες ή να εξελίξεις μια ήδη υπάρχουσα!

Πηγή: e-zwdia.gr
Tags : άστραΆΣΤΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΈΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΖΏΔΙΑ ΗΜΕΡΉΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψειςΕρωτικές ΠροβλέψειςζώδιαΖώδια Σήμερα 13/11Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψειςημερήσιες προβλέψεις
Close