close
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευή 13/10/2017
Η Παρασκευή, από το πρωί, θα μας γεμίσει λάμψη, ζωντάνια και φως! Θα διώξει τη μουντάδα, την μελαγχολία ή την κατήφεια των προηγούμενων ημερών και θα μας βάλει στο mood του σαββατοκύριακου με τον πιο ωραίο τρόπο! Θα φωτίσει το μπρίο μας, την έξω καρδιά πλευρά μας και θα μας ωθήσει να χαρούμε τα ωραία της ζωής, ξεχνώντας μιζέριες και τσιγκουνιές. Έχουμε κέφι, είμαστε δημιουργικοί και θέλουμε να απολαύσουμε όσα μπορούμε περισσότερα. Ο έρωτας κι αυτός φλογερός, μας γεμίζει ζεστασιά κι ενέργεια. Εξ αιτίας του νιώθουμε υπεράνθρωποι, τολμηροί, αποφασισμένοι να τον κατακτήσουμε. Επαγγελματικά, κακά τα ψέματα, το μυαλό μας δε θα είναι ούτε στη δουλειά, ούτε στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα. Απλά θέλουμε να τελειώσουν γρήγορα τα «βάσανά» μας και να το ρίξουμε στη διασκέδαση και την καλοπέραση! Αν έχουμε κανονίσει κάποιες επαφές, θα βγάλουμε αυτοπεποίθηση και με σιγουριά θα παρουσιάσουμε ή θα στηρίξουμε θέσεις και ιδέες μας.

Κριός

Τόσο την Παρασκευή, όσο και περισσότερο το Σάββατο, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα αισθάνεστε ότι υπερέχετε ξεκάθαρα έναντι των άλλων στο ερωτικό παιχνίδι, εφ’ όσον και το σεξαπίλ σας θα εκτοξευθεί και η γοητεία σας θα είναι τέτοια, που θα σφάζονται στην… ποδιά σας. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αμβλύνετε διαφορές και να επιφέρετε βελτίωση σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας, επαγγελματικές κι ερωτικές ή να δημιουργήσετε καινούργιες. Μάλιστα ένα απρόσμενο γεγονός που θα συμβεί την Κυριακή θα σας δώσει το έναυσμα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.
Ταύρος

Ταύρος

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σας κυβερνά, περνά στον Ζυγό οπότε κι εσείς θα γίνετε πιο ράθυμοι, θα διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη ευκολία τα θέματα της δουλειάς σας, θα έχετε βοήθειες ενώ θα βελτιωθούν και οι συναδελφικές σας σχέσεις. Γενικά δε θα σκάτε κι οι ρυθμοί σας θα είναι πιο χαλαροί. Μια προσοχή χρειάζεστε στη διατροφή σας γιατί δε θα αντιστέκεστε εύκολα στους γευστικούς πειρασμούς κι ίσως πάρετε κιλά. Την Κυριακή πάντως ίσως παρουσιάσετε κάποια ενόχληση στην υγεία σας, που θα είναι όμως παροδική.
Δίδυμοι

Δίδυμοι

Καινούργια ενδιαφέροντα και φιλίες, όμορφες στιγμές με τις παλιές αλλά και νέους έρωτες φέρνει για εσάς η Αφροδίτη στον φιλικό σας Ζυγό, χαρίζοντάς σας για ένα περίπου μήνα την εύνοιά της στην αισθηματική σας ζωή, όπου ίσως καταλήξετε ζευγάρι κιόλας, αν βρείτε κάποιο πρόσωπο που θα σας ταιριάζει. Αρκετά θα χαρείτε κι εσείς που είστε σε σχέση, αφού ο έρωτας για τον άνθρωπό σας θα μεγαλώσει, ενώ αν έχετε παιδιά θα λάβετε αρκετές χαρές. Μια λαχτάρα όμως την Κυριακή από αυτά ή ένας τσακωμός με φίλο ή φίλη σας δε θα τα γλυτώσετε.
Καρκίνος

Καρκίνος

Όλα σας σπρώχνουν να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, να γνωριστείτε με ανθρώπους ισχυρούς ή σε θέσεις-κλειδιά και γενικά να παραμερίσετε ανασφάλειες κι αμφιβολίες και να αρχίσετε να τονίζετε την παρουσία σας σε διάφορους χώρους, ακόμα και επαγγελματικούς. Με την Αφροδίτη πλέον στον 4ο ηλιακό σας οίκο οι οικογενειακές σας σχέσεις θα εξομαλυνθούν, ενώ θα μπορέσετε να κάνετε και κάποιες αλλαγές που ονειρευόσασταν στο σπίτι σας. Ίσως εκεί σας σπρώξει μια ζημιά που θα γίνει την Κυριακή ή μια ένταση με ένα οικείο σας πρόσωπο, όπου θα βγουν στη φόρα διάφορα ζητήματα.
Λέων

Λέων

Την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο θα συγκεντρώσετε όλη την προσοχή πάνω σας, οπότε έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να εντυπωσιάσετε με τα ταλέντα σας. Με δεδομένη πλέον και την εμφάνιση της Αφροδίτης στον 3ο ηλιακό σας οίκο, η παρουσία σας θα γίνεται αισθητή όπου κι αν βρίσκεστε, θα κάνετε εύκολα νέες επαφές, θα σας συμπαθούν σχεδόν αμέσως και έτσι θα έχετε την άνεση να προωθήσετε υποθέσεις σας, ακόμα και επαγγελματικές. Μια ρήξη ωστόσο με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή βλάβη ενός μέσου που χρησιμοποιείτε, την Κυριακή, θα σας στενοχωρήσει κάπως.
Παρθένος

Παρθένος

Την Παρασκευή θα είστε πιο συγκρατημένοι, ενδεχομένως χωμένοι στη δουλειά σας κλείνοντας τα αφτιά σας στις Σειρήνες που θέλουν να τα παρατήσετε όλα και να βγείτε να διασκεδάσετε. Για σας τα ωραία τα επιφυλάσσει η Αφροδίτη που θα περάσει το Σάββατο στον Ζυγό, θέση από την οποία μπορεί να σας φέρει οικονομικά δωράκια, επικερδείς συμφωνίες και να αυξήσει τις ερωτικές σας επιθυμίες. Ίσως μάλιστα προβείτε και σε αγορές προσωπικών ειδών ή καλλυντικών για να αρέσετε περισσότερο. Την Κυριακή όμως θα αναστατωθείτε από ένα απρόσμενο γεγονός που θα σχετίζεται με χρήματά σας ή ένα έκτακτο έξοδο.
Ζυγός

Ζυγός

Θα σας καταβάλλει ο ενθουσιασμός κι η αισιοδοξία και γιατί όχι, αφού θα λάβετε σημάδια από τους ουρανούς ότι ακόμα έχετε εύνοια και μάλιστα μπορεί την τελευταία στιγμή να χτυπήσετε φλέβα χρυσού μέσα από τη γνωριμία σας με ένα πρόσωπο πρόθυμο να σας βάλει σε κοσμικούς κύκλους ή κάποιων ισχυρών. Μια συναισθηματική αναστάτωση που θα έχετε θα σας παρακινήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο. Από την άλλη η έκπληξη στα ερωτικά σας θα είναι ευχάριστη μόνο αν εσείς είχατε λειτουργήσει αυθόρμητα και ειλικρινά, διαφορετικά η συμπεριφορά ενός ατόμου θα σας ξαφνιάσει δυσάρεστα.
Σκορπιός

Σκορπιός

Η τύχη είναι με το μέρος σας στα επαγγελματικά σας, αρκεί κι εσείς να είστε σε ετοιμότητα και να πάρετε ό,τι σας προσφέρει. Προσέξτε όμως γιατί αν οι απαιτήσεις σας είναι υπερβολικές και φανεί προς τα έξω, τελικά θα θεωρηθείτε αχάριστοι, θα δημιουργήσετε άσχημη εντύπωση και θα χαλάσει η φήμη σας. Από την άλλη, ένα ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σας είναι αναγκαίο αν ένα πρόσωπο δοκιμάζει τα όριά σας. Και μην ανησυχείτε, αν τυχόν κλείσει το κεφάλαιο! Σύντομα κι απρόσμενα θα ανοίξει ένα άλλο, πιο ενδιαφέρον.
Τοξότης
Τοξότης
Η υπερβολή είναι στοιχείο του χαρακτήρα σας και δεν μπορείτε να το αποβάλλετε. Ξεσηκώνεστε με το παραμικρό, ενθουσιάζεστε με μια αφορμή, ερωτεύεστε σχεδόν αμέσως και μετά νιώθετε σαν μπαλόνι που το τρύπησαν και ξεφούσκωσε. Φεύγει κάθε σας ενδιαφέρον και κοιτάτε να ρίξετε την ευθύνη στο άλλο πρόσωπο. Κι αν έχετε ένα δίκιο το χάνετε αφού ξέρετε τι έχετε ανάγκη αλλά δεν κάνετε κάποια κίνηση, απλά ζείτε την άνοδο και την πτώση. Επαγγελματικά να σκεφτείτε καλά και να ψάξετε όρους πριν δεσμευτείτε στο οτιδήποτε.
Αιγόκερως
Αιγόκερως
Θα κάνετε ότι μπορείτε για να αποδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας όχι μόνο στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό που είναι ο πιο αυστηρός κριτής σας. Αυτό θα ενισχύσει το Εγώ σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε κάποιους από τους στόχους σας. Ερωτικά, ό,τι θέλετε μπορείτε να το έχετε αν παραμείνετε σταθεροί, επικεντρωμένοι και κυρίως ασυμβίβαστοι. Τόσο καιρό δεν κάνατε υπομονή για να αποκτήσετε κάτι μέτριο…
Υδροχόος
Υδροχόος
Νιώθετε την κούραση να σας καταβάλλει και θέλετε να τελειώσετε με τις υποχρεώσεις σας και να βρείτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε και με κάποια προσωπικά σας θέματα. Εντάσεις και προβλήματα στη σχέση σας ή σε μια συνεργασία σας έχουν αποσυντονίσει και ενδεχομένως να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο εγωιστικά και να κινηθείτε με γνώμονα το συμφέρον σας. Ερωτικά έχετε ανοίξει πολλές παρτίδες αλλά προς το παρόν σας βολεύει, αφού δεν κολλάτε με καμία.
Ιχθείς
Ιχθύς
Πιστεύατε ότι αν βρισκόσασταν με κάποια παρέα ή άτομα μιας ομάδας που συμμετέχετε θα περνούσατε καλά και θα διασκεδάζατε, αλλά αισθάνεστε κάπως άβολα κι ίσως αναρωτηθείτε στο τέλος αν όλους αυτούς τους ανθρώπους τους θεωρείτε δικούς σας και τους εμπιστεύεστε ή απλά γεμίζουν ορισμένα κενά σας. Ερωτικά θα έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο που διαισθάνεστε ότι μπορεί να σας προσφέρει όσα επιθυμείτε, όμως είτε θα είναι «πιασμένο» είτε ως «φίλος ή φίλη» θα είναι τελείως διαφορετικός απ’ ό,τι ως σύντροφος.
Tags : ζώδια
Close