close
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτη 13/09/2017
Η Τετάρτη δε θα μας φτιάξει ως συνήθως τη διάθεση, μιας και φτάνουμε στη μέση της εβδομάδας. Θα είναι λίγο πιο στριφνή, πιο αυστηρή, πιο μίζερη. Πολλές δουλειές, υποχρεώσεις και καθήκοντα μας στερούν τη χαρά, την ανεμελιά, την ευχαρίστηση, ενώ καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και διάφορα προβλήματα μας προκαλούν δυσαρέσκεια, μας κάνουν να νιώθουμε «μαντρωμένοι». Κάθε συναίσθημα γειώνεται, παγώνει, εξαφανίζεται. Η λογική είναι κυρίαρχη, τα «πρέπει» πάνω απ’ όλα, που μας σπρώχνουν σε αποφάσεις που είναι πιο «σωστές» και αργότερα θα αποδειχθεί προς το συμφέρον μας. Μια να πάρουμε λάθος, λίγο να ξεφύγουμε από τα όρια, απειλούμαστε να πληρώσουμε τις συνέπειες. Ο έρωτας δεν έχει θέση στη ζωή μας, αφού κι εκεί ο ενθουσιασμός μας είναι σε… άδεια. Επαγγελματικά, κολλήματα και επιπλοκές θα δοκιμάσουν τις αντοχές μας, ενώ δυσάρεστες θα είναι οι επιπτώσεις, αν επιχειρήσουμε να παρεκκλίνουμε από κανόνες και νόμους. Υπομονή, μια μέρα είναι!

Κριός

Θα εκνευριστείτε λίγο περισσότερο από το κανονικό, όχι μόνο γιατί θα αναγκαστείτε να κάνετε αυτό που πρέπει στην εργασία σας κι όχι αυτό που θέλετε ή πιστεύετε ότι είναι πιο σωστό. Επιπλέον, μια αναβολή, παρεξήγηση ή πρόβλημα επικοινωνίας θα έρθει να εντείνει ακόμα περισσότερο την κακοδιαθεσία σας, ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με ένα πρόσωπο που σας αρέσει, όχι γιατί άλλαξε το πρόγραμμά σας αλλά γιατί ανυπομονούσατε να το συναντήσετε.
Ταύρος

Ταύρος

Επικρατεί ένα συγκρατημένο και σοβαρό κλίμα που σας εμποδίζει κι εσάς να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα τη μέρα σας. Οι υποχρεώσεις σας αρκετές που ζητούν επιτακτικά την κάλυψή τους, τα χρονικά περιθώρια στενά, τόσο που δε σας αφήνουν να αναπνεύσετε κι ενδεχομένως οι λύσεις σας περιορισμένες, ενώ μια συμφωνία μπορεί να «στραβώσει» την τελευταία στιγμή. Κι ερωτικά όμως δεν «πετάτε» γιατί έχετε γεμίσει αμφιβολίες για το πρόσωπο που αγαπάτε, αν είναι το κατάλληλο κι αν έχετε μέλλον μαζί του.
Δίδυμοι

Δίδυμοι

Κέφια δε θα έχετε, αντίθετα θα κληθείτε από νωρίς να αντεπεξέλθετε σε αρκετές υποχρεώσεις που ίσως είχατε αφήσει ξεχασμένες σε μια άκρη του μυαλού σας ή να αντιμετωπίσετε ζητήματα σχετικά με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας, ενδεχομένως ηλικιωμένο. Γενικότερα στις ερωτικές και επίσης και τις επαγγελματικές σας σχέσεις τα πράγματα δε θα είναι ευχάριστα, ίσως μάλιστα να αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια ή να υιοθετήσετε μια στάση αυστηρή και άτεγκτη που βέβαια θα προκαλέσει αντιδράσεις.
Καρκίνος

Καρκίνος

Θα δοκιμαστείτε λίγο αφού η καθημερινότητά σας θα μετατραπεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να διευθετήσετε δουλειές ή πρακτικές σας υποθέσεις που όμως δε θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία εξ αιτίας διαφόρων εμποδίων που θα ξεφυτρώσουν. Το άγχος κι η αυξανόμενη πίεση ενδέχεται να επηρεάσει και την σωματική σας κατάσταση και να νιώσετε εξαντλημένοι. Γι’ αυτό και το υπόλοιπο της ημέρας θα το περάσετε ξάπλα με τη συντροφιά λίγων και πολύ κοντινών σας ανθρώπων.
Λέων

Λέων

Πιθανόν να «λουστείτε» τις συνέπειες των προηγούμενων άστοχων επιλογών σας ή της σιγουριάς που είχατε ότι με την… εμφάνισή σας και μόνο θα σας γίνονταν όλα τα χατίρια. Είτε στα ερωτικά σας είτε στα επαγγελματικά-οικονομικά σας, θα διαπιστώσετε ότι το να λειτουργείτε μετρημένα, να μην υπερηφανεύεστε και να μην θεωρείτε τον εαυτό σας αναντικατάστατο και την άριστη επιλογή, σας σώζει από ενδεχόμενη έκθεση. Συγκεντρώστε εκ νέου τις δυνάμεις σας και ξαναπροσπαθήστε, μια άλλη όμως… μέρα.
Παρθένος

Παρθένος

Από νωρίς, θα βρίσκεστε στις επάλξεις να προσπαθείτε να ισιώσετε όλα τα στραβά που μπορεί να τύχουν. Μπορεί στη δουλειά σας να σας ζητηθεί η ευθύνη για κάτι που δεν φταίτε ή να λογοφέρετε έντονα με ένα προϊστάμενο σας ή να παγώσει προσωρινά η σχέση σας με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας, κάτι που θα σας δημιουργήσει κι ένα είδος ενοχών. Μια ζημιά στο σπίτι είναι επίσης πιθανή. Λογικό είναι όταν σας «βαράνε» από παντού, στο μόνο που δε θα έχετε το μυαλό σας είναι ο έρωτας.
Ζυγός

Ζυγός

Ανέφελος δε θα είναι ο ουρανός σας αφού θα υπάρξουν διάφορα εργασιακά ζητήματα που θα πρέπει να διευθετήσετε, ξοδεύοντας χρόνο και ίσως το αποτέλεσμα να μη σας δικαιώσει. Η ψυχολογία σας από την άλλη θα είναι πεσμένη, θα αισθάνεστε πιεσμένοι και μπορεί να σας πιάσει και μια μελαγχολική διάθεση. Κάτω από το βάρος όλων αυτών βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση και για τα ερωτικά σας, που θα είναι μάλλον αυστηρή και άδικη. Γι’ αυτό αφήστε να περάσει λίγος χρόνος, πριν την ανακοινώσετε.

Σκορπιός

Σκορπιός

Κάποια επαγγελματικά σχέδιά σας θα χτυπήσουν πάνω σε… τοίχο, ενώ μια πρόταση που είχε πέσει στο τραπέζι θα παρθεί πίσω ή οι όροι της θα αλλάξουν και όχι προς το συμφέρον σας γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι -έως και παγεροί- για να μην επηρεάσουν ούτε τα αισθήματά σας ούτε και τη διάθεσή σας. Άλλωστε το ένστικτό σας ίσως σας είχε ήδη προειδοποιήσει ότι δεν ήταν… βόλτα στην εξοχή. Από την άλλη, η ασφυκτική πίεση που θα ασκήσετε σε ένα πρόσωπο προκειμένου να είστε μαζί, θα το αναγκάσει σε άτακτη υποχώρηση.
Τοξότης
Τοξότης
Πιθανόν να αισθάνεστε μόνοι και ότι δεν έχετε κανέναν, αλλά μη σας παίρνει από κάτω. Κάνετε τον απολογισμό σας και αναζητήστε τα αίτια της κατάστασής σας. Ενδεχομένως οι ερωτικές σας κινήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα να γίνονταν έτσι, χωρίς στόχο και σκοπό και τώρα απλά να πληρώνετε τις συνέπειες. Από την άλλη, επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, δείξτε συνέπεια γιατί κάποιοι ανώτεροί σας καιροφυλακτούν και με την πρώτη αφορμή που θα τους δώσετε θα σας ανακαλέσουν στην τάξη κι όχι με πολύ ευγένεια.

Αιγόκερως

Αιγόκερως
Το μυαλό σας θα πηγαίνει σε άλλη γη, σε άλλα μέρη, σε πρόσωπα και καταστάσεις που σας ευχαριστούν και λιγότερο σε θέματα της καθημερινότητας και συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Γενικά, θα έχετε αδυναμία συγκέντρωσης, που βέβαια από τη μια είναι καλό γιατί θα χαλαρώνετε από την άλλη θα μείνουν πίσω αρκετές δουλειές σας και μετά θα αγχωθείτε για το πώς θα τις τελειώσετε. Ερωτικά η γνωριμία σας με ένα πρόσωπο σας βγάζει μια ονειροπόλα διάθεση και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μην ξεμακραίνετε όμως πολύ από την ακτή, γιατί τα νερά σας είναι άγνωστα.

Υδροχόος

Υδροχόος
Θα αναγκαστείτε να αναπροσαρμόσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, προς τα κάτω αφού θα συνειδητοποιήσετε, με μάλλον δυσάρεστο τρόπο, ότι είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατο να αποκτήσετε στην παρούσα φάση όσα θέλετε. Κι όχι μόνο ερωτικά αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο θα διαπιστώσετε ότι κάπου χάσατε την ουσία και αναλωθήκατε στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να μαζέψετε γύρω σας και τα ανάλογα πρόσωπα που μαζί τους μπορεί να περνούσατε καλά αλλά μέχρι εκεί, δεν παίρνατε τίποτα αξιόλογο. Γι’ αυτό θα αρχίσετε να ξεκόβεστε.
Ιχθείς
Ιχθύς
Έχετε αποφασίσει να εκμεταλλευτείτε όσες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν, αλλά και τη βοήθεια φίλων σας ή σημαντικών ανθρώπων, ώστε να βάλετε τη ζωή σας σε μια άλλη πορεία, ιδιαίτερα την επαγγελματική. Είστε δημιουργικοί, φρέσκοι, έχετε διάθεση να κάνετε πράγματα που θα είναι πιο συμβατά με τον χαρακτήρα και τα θέλω σας και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας έρωτας για να νιώσετε πλήρεις κι ευτυχισμένοι. Αλλά, μην αγχώνεστε! Πολύ σύντομα η αγκαλιά σας θα γεμίσει.

Πηγή: astrologos.gr
Tags : ζώδια
Close